torstai 13.8.2020 Jesse

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Satu ja Sanna Miss Route 5 -finaaliin. Finaalissa kisaa kymmenen kaunotarta. Heistä kaksi on Nilsiästä.

Lähdön tunnelmaa – tuleva lauantai on nilsiäläiskaunottarille Sari Timoselle ja Sanna Ilvonselle jännä päivä. Silloin huipentuu Miss Route 5 -kilpailun finaali.

Miss Route 5 -kilpailu huipentuu ensi lauantaina Tahkolla ravintola Kunkussa pidettävään finaaliin. Sensuellia naiskauneutta huokuva kilpailu järjestetään Lapinlahti Kruisinki -harrasteajoneuvotapahtuman yhteydessä. Kymmenen finalistin joukossa kisaavat myös nilsiäläiskaunottaret Satu Timonen ja Sanna Ilvonen.
– En olisi uskonut pääseväni tähän asti, hämmästeli rautavaaralta lähtöisin oleva Satu finaalipaikkaansa.
Kilpailuun mukaan hän rohkaistui aivan ilmoittautumisen viimemetreillä.
– Nämä ovat minun ensimmäiset kisani, Timonen paljasti.
Kisahuuma on neidolle kuitenkin jo selvästi iskenyt.

– Tilasin kisaan uuden mekon, hän kertoi.

 

Kilpasisaret eivät tunne entuudestaan, muttei sitä päälle päin uskoisi. Kuvausta piristää naisten hersyvä nauru, joka kumpuaa nopeasti hetkeen. Kilpakaksikon keskinäinen ilmapiiri kuvaa hyvin myös harrasteajoneuvojen ympärillä olevaa yleistä ilmapiiriä.
– Tämä on oma yhteisönsä. Kaikki ovat kaikkien kavereita tässä porukassa, Sanna raotti harrastuksesta.
Vanhoissa autoissa on kieltämättä jotain hyvin kiehtovaa. Mielenkiintoa lisää kellohameiset kauniisti ehostetut naiset upeissa kampauksissaan.
– Ensimmäisen mekon hommasin seitsemän vuotta sitten, mutta sai tämä jo alkunsa aiemmin. Lavatansseissa olen käynyt kahdeksan-vuotiaasta asti. Kotona siedätettiin Hurriganesilla ja Elviksellä, Sanna naureskeli.
Kipinän sai nuorena myös Satu.
– Autojen kimpussa olen ollut koko ikäni ja rokkitapahtumissa on tullut käytyä. Tunnelma niissä on hyvä.
Sannalla on aiempaa kilpailukokemusta vuodelta 2014. Silloin hän sijoittui toiseksi Seiskan Pin-up -mallikilpailussa. Kilpajännitykseen se ei ole liiemmin vaikuttanut.
– Saattaahan se ensi lauantaina kriisi olla, että mitä sitä päällensä laittaa tai miten hiuksen laittaa kilpailuun, kokosivat Satu ja Sanna ajatuksiaan H-hetken lähestyessä – kera hersyvän naurun tietenkin.

Katso lisää kuvia Sadusta ja Sannasta Lehtilaarissa. Miss Route 5 -finalisteja voi äänestää kilpailun facebook-sivustolla. Annettu ääni vaikuttaa kilpailijan lopulliseen sijoitukseen. Äänestää voi 8.9. kello 22 saakka.