keskiviikko 26.2.2020 Nestori

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Tuhannesta neliöstä 150:een – pankki palaa juurilleen UusMarkkalaan

Pohjois-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Seppo Pääkkö ja varatoimitusjohtaja Mikko Vepsäläinen kertovat, että pankin Nilsiän konttori on nykytarpeisiin turhan huljakka. Lisäksi 80-luvulla rakennettu kiinteistö vaatisi laajaa peruskorjausta.

 

Pohjois-Savon Osuuspankin Nilsiän konttori muuttaa ensi vuoden alussa. Tarkoitukseen on ostettu tilat Asunto Oy Nilsiän UusMarkkalasta osoitteesta Nilsiäntie 84. Kolmesta liikehuoneistosta on tarkoitus remontoida tämän vuoden aikana yhtenäinen pankin käyttöön tuleva tila.

Uudessa konttorissa tilaa tulee olemaan kaikkiaan noin 150 neliömetriä. Nykyisessä, 80-luvulla valmistuneessa pankkirakennuksessa neliöitä pankin käytössä on kaikkiaan noin tuhat.
– Nykyinen toimitalo on suunniteltu 1980-luvun tarpeisiin, jolloin pankkitoiminta oli hyvin toisenlaista kuin tänään. Niin asiakkaiden asiointi konttorissa kuin henkilöstömääräkin ovat vähentyneet, sanoo Pohjois-Savon Osuuspankin toimitusjohtaja Seppo Pääkkö.
– Lisäksi toimitalo vaatisi laajaa peruskorjausta noin viiden vuoden kuluessa. Olemme jo pitkään kartoittaneet nykyisen kiinteistön kuntoa ja korjaustarpeita, ja päätyneet hakemaan muita konttorivaihtoehtoja, sanoo Pääkkö.

Lue lisää Pitäjäläisestä 11.4.

Jätä kommentti

*