maanantai 22.4.2019 Alina

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Reijosilla tuplajuhlat – Minnan eduskuntapaikka kruunasi Arin viisikymppiset

Minna ja Ari Reijonen iloitsivat Minna Reijosen eduskuntapaikasta.

Sunnuntai-iltana Minna ja Ari Reijosen kotona Nilsiässä seurattiin jännittyneinä eduskuntavaalien tuloksia televisiosta, läppäriltä ja tabletilta.

Päivä on kulunut juhlien merkeissä perhepiirissä, mutta juhlan kohteena ei suinkaan ole ollut kansanedustajaehdokas Minna vaan 50-vuotispäiväänsä juhliva Ari.

Illalla tunnelma on rauhallisen odottava. Jo ennakkoäänien tulokset lupasivat hyvää.

– Ääniähän on jo nyt melkein yhtä paljon kuin edellisissä vaaleissa kaikkiaan, sanoo perussuomalaisten kansanedustajaehdokas Minna Reijonen varovaisen optimistisesti.

Vaalivoittoa ei kuitenkaan aleta juhlia ennen kuin sata prosenttia äänistä on laskettu. Sitten Ari Reijonen uskaltaa jo napata vaimonsa onnitteluhalaukseen.

Lue lisää 17.4. Pitäjäläisestä.

Kommentit

  • Unskin kynästä

    Onnittelut Minnalle.

    Sitten kysymys: Miksi? Varför? Why? Warum? Suomen matalin äänestysprosentti eduskuntavaaleissa oli Pohjois-Savon Rautavaaralla. Rautavaara sai kyseenalaisen kunnian Kainuun Hyrynsalmen rinnalla. Näissä kunnissa vain noin 60 prosenttia äänioikeutetuista kävi äänestä-mässä. Äänestysprosentti jäi vielä tätäkin matalammaksi, alle 60 prosenttiin, monissa Ahvenanmaan kunnissa.

    Koko Suomen äänestysprosentti oli 72. Savo-Karjalan vaalipiirissä jäätiin alle maan keskiarvon, äänestysprosentti oli 67,5.

    Savo-Karjalan vaalipiirissä vilkkaimmin äänestettiin Kontio-lahdella, jossa äänestysprosentti oli 72. Seuraavaksi ahke-rimmin vaaliuurnilla käytiin Siilinjärvellä (71 prosenttia) ja Keiteleellä (70 prosenttia).

Jätä kommentti

*