keskiviikko 18.10.2017 Satu, Säde, Luukas

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Posti muuttaa Sattuman Kaappaan ja Kahvioon

Rautavaaran postin uusi sijaintipaikka on ratkennut. Posti siirtyy huhtikuussa Sattuman Kaapan ja Kahvion tiloihin kirkonkylän keskustassa.
Tämän kuun lopussa toimintansa lopettavassa Siwassa postin palvelut ovat saatavilla vielä 10.4. saakka.
Postista kerrotaan, että Sattuman Kaapasta ja Kahviosta postipalveluita saa heti seuraavasta päivästä eli 11.4. alkaen. Posti palvelee myymälän aukioloaikoina maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9–18 sekä tiistaisin ja torstaisin kello 9–17.
Sattuman Kaapasta ja Kahviosta voi noutaa saapuneet paketit ja muut kuitattavat lähetykset. Sieltä voi myös lähettää postia ja ostaa postimerkkejä sekä pakkaustarvikkeita. Postin kirjelaatikko siirtyy myymälän eteen.
– Aivan mahtava juttu, iloitsee Sattuman Kaappaa ja Kahviota pyörittävän Työraitti ry:n toiminnanohjaaja Kirsi Koskelo.
Hänen mukaansa postin saamista on jännitetty kovasti ja asiakkaatkin ovat toistuvasti kyselleet, onko postin sijoituspaikasta jo tietoa. Posti julkaisi päätöksen postipaikasta eilen.

Kuvassa  Kirsi Koskelo ja työpajaohjaaja Merja Heikkinen.
Lue lisää 16.2. Pitäjäläisestä.

Kommentit

 • Unto Murto

  Postitoimintalain mukaan jokaisessa itsenäisessä kunnassa tulee olla vähintään yksi (1) Postin palvelupiste. Voimassa oleva laki edellyttää postipalvelun säilyvän Rautavaaralla. Tilanne on toinen, jos lakia tai kuntajakoa muutetaan.

  Elolla, Ilolla ja ennekaikkea Älyllä postipalveluja a eteenpäin Sattuman Kaapan ja Kahvion tiloissa.

  • Jori Ijas

   Hieno homma etta sailyy kylalla . Sattuman Kaappa tulee hoitamaan homman hienosti. Onnea vetajille!

 • UJM

  Kunnassa Posti on ollut jatkuvassa muutoksessa. Ylä-Luostan Tarmo- kauppiaan Hilkka Partasen kaupasta 2012 Siwaan ja sieltä 11.4.2017 alkaen Sattuman Kaapan ja Kahvion tiloihin.

Jätä kommentti

*