sunnuntai 31.5.2020 Helka, Helga

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Pitäjäläinen tehdään kotitoimistoissa koronan vuoksi. Lähetä toimitukseen kuvia korona­karanteenista ja vinkkejä kivaan tekemiseen.

Koronavirus vaikuttaa myös lehden tekemiseen. Seuraavien viikkojen aikana Pitäjäläinen lähtee painoon kotitoimistoista käsin.

Pitäjäläisen toimitus ja asiakaspalvelu on suljettu toistaiseksi. Näin pyritään estämään koronaviruksen leviämistä.
Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla asiakaspalvelu@pitajalainen.fi. Asiakaspalvelu vastaa puheluihin arkisin kello 8–16 numerossa 017 303 500. Asioita voi hoitaa myös verkossa Pitäjäläisen nettisivuilla.

Verkkopalvelu on käytettävissä ympäri vuorokauden ilman jonoja. Verkkopalvelun kautta hoituvat mm. lehtitilauksen asiakastietojen päivitykset, jakelumuutokset, tilaaminen, kuluttajailmoitteluun, kuten perheuutisiin tai markkinailmoituksiin liittyvät asiat sekä palautteet ja juttuvinkit. Chat-palvelut ovat avoinna arkisin klo 9-22.
Yritysasiakkaita palvelemme puhelimitse numerossa 017 303 111 sekä myyntipalvelu numerossa 017 303 600. Lisäksi yritysasiakkaita palvellaan sähköpostitse: mainos.savonmedia@media.fi.
Toimitukseen voi olla yhteydessä puhelimitse tai sähköpostilla uutiset@pitajalainen.fi. Päätoimittaja Minna-Liisa Mathaltin tavoittaa numerosta 044 406 2015.

Miten koronavirus vaikuttaa sinun elämääsi? Lähetä meille vinkkejä siitä, miten aika kuluu kotikaranteenissa mukavasti. Voit lähettää myös kuvia askareistasi kotona tai ulkoilulla.
Kokoamme ajanvietevinkkejä ja uutisia Pitäjäläisen nettisivuille www.pitajalainen.fi pitkin viikkoa, joten kannattaa pysyä kuulolla.
Asioita voi hoitaa myös verkossa Pitäjäläisen nettisivuilla.

Katso videolta, kuinka hauskan tavan Pitäjäläisen Minttu keksi taukoliikuntaan.

 

Jätä kommentti

*