Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on nyt avattu, löydä oma ehdokkaasi!

Henkilöauto ja pakettiauto kolaroivat nokakkain – yksi kuoli ja kaksi loukkaantui

Yksi ihminen kuoli ja kaksi loukkaantui varhain perjantaiaamuna tapahtuneessa nokkakolarissa Kuopion Nilsiässä. Tieto onnettomuudesta tuli hätäkeskukseen kello 5.14.

Tapahtumapaikalla tehdyissä poliisin tutkimuksissa selvisi, että henkilöauto oli ajanut Siilinjärven suunnasta kohti Nilsiää ja pakettiauto Nilsiän suunnasta kohti Siilinjärveä kantatie 75:llä eli Kuopiontiellä.

Autot olivat törmänneet Kuopiontie 290:n kohdalla Suholanmäen harjanteen päällä keulat vastakkain pakettiauton puoleisella kaistalla.

Henkilöautossa oli kaksi henkilöä. Autoa kuljettanut henkilö kuoli ja matkustaja loukkaantui. Pakettiautossa oli vain kuljettaja, joka hänkin loukkaantui. Loukkaantuneet kuljetettiin Kuopion yliopistolliseen sairaalaan.

Liikenne onnettomuuspaikalla oli poikki pari tuntia, kunnes toinen kaista saatiin avattua liikenteelle. Liikenne palautui normaaliksi hieman kello puoli yhdeksän jälkeen.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa, ja rikosnimikkeet tarkentuvat tutkinnan edetessä.

Uutinen on päivitetty 10.3.2023 kello 18.13.