Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on nyt avattu, löydä oma ehdokkaasi!

Tahkon maneesissa kuuluu taas kavioiden kopsetta

Ratsastuskoulutoiminta palasi Tahkolle seitsemän vuoden tauon jälkeen. Tahkolla on jo järjestetty myös useita kilpailuja.

Iksu on niin ihana!

Näin on huokaissut moni nuori ratsastaja kuluneen talven aikana. Iksu alias Nummen Idefix on Tahkon Maneesilla asusteleva hurmuriponi, joka on opastanut monia nuoria ratsastajanalkuja harrastuksen alkumetreillä.

Tahkolla on viime keväästä lähtien kuulunut taas kavioiden kopsetta, kun ratsastuskoulutoiminta ja hevosten täysihoitopalvelut palasivat maneesille seitsemän vuoden hiljaiselon jälkeen. Tahkon Maneesi Oy avasi ovensa 1.5.2023 ja toden teolla ratsastustunnit päästiin aloittamaan syyskauden alkaessa.

Ratsastuskoulun hevosten lisäksi tallilla asustaa yksityishevosia. Vuoden mittaan on järjestetty myös suosittuja valmennuksia, joissa valmentajina ovat toimineet muun muassa Elina Korhonen, Rosa Ruutsalo ja Janne Bergh.

Tahkon Maneesi on toiminut myös kilpailujen areenana. Viime vuonna Tahkolla järjestettiin muun muassa kansalliset esteratsastuskilpailut sekä koulu- ja pararatsastuksen SM-kilpailut.

Nilsiän lukion urheilulinjalla on mahdollisuus yhdistää urheilu ja opiskelu. Lukiolla on pitkä kokemus yhteistyöstä alppikoulun urheilijoiden kanssa, ja Tahkon maneesin toiminnan käynnistyminen mahdollistaa entistä paremmin myös lukion ja ratsastuksen yhdistämisen.