Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on nyt avattu, löydä oma ehdokkaasi!

Uusi pakohuone liikuttaa muutakin kuin aivosoluja

SuperCorner Tahkolta löytyy oletettavasti Suomen suurin pakohuone.

SuperCorner Tahkon uutuuksissa pääsee kokeilemaan omia rajojaan. Uutuuksia ovat Escape Park, Stunt jump -tasanne sekä köysirata.

– Escape Park on nyt ensimmäinen pakohuone Super Parkeissa. Muihinkin puistoihin näitä varmaan tulee, mutta tänne saatiin nyt ensimmäisenä, kertoo SuperCorner Tahkon yrittäjä Kari Ikonen.

Pakohuoneidea sai alkunsa, kun puistoon pohdittiin syksyllekin sopivaa ohjelmatarjontaa, joka ei olisi suunnattu ensisijaisesti koululaisille.

– Tahkolla käy kuitenkin paljon myös esimerkiksi työpaikkojen virkistysporukoita. Ja pakohuonepelit ovat tällä hetkellä kovassa nousukiidossa ympäri Suomea ja laajemmaltikin. Iso tila kun on käytössä, niin siihen oli mahdollista tämä toteuttaa.

Escape Park Tahko onkin todennäköisesti Suomen suurin pakohuone.

– Me ei olla ainakaan isompia löydetty, Ikonen naurahtaa.

Lisäksi tässä pakohuoneessa liikkuvat muutkin kuin aivosolut.

– On siinä toki sitä aivojumppaakin, mutta tehtävät on rakennettu liikunnallisella twistillä.

Lisäksi huimapäät voivat kokeilla miltä tuntuu hypätä vapaapudotuksesta viidestä metristä uudelta Stunt jump -tasanteelta.

– Valvomon päällä oli juuri sopivasti tilaa rakentaa siihen tuo tasanne.

Kolmas uutuus on köysirata, jollaisia näkee yleensä ulkotiloissa. Ikonen on rakennellutkin niitä jo aiemmin ollessaan mukana nuorisotyökuvioissa.

– Köysirata kutittelee kivasti vatsanpohjassa. Lähtöpiste on katonrajassa, josta mennään sitten foam -altaan yli laakereiden varassa.

Hiihtolomaviikoille olisi tarkoitus saada vielä yksi uutuus käyttöön.

– Sokos -hotelli luopui laskettelupelistä, joka siirtyy nyt sitten meille. Se on VR-laseilla toimiva peli. Sille on jo paikka vapaana ja näyttää siltä, että saataisiin se jo hiihtolomille käyttöön.

Synttärisapluunaa on sitäkin uudistettu ja Ikonen muistuttaa, että juhlia voi järjestää myös aikuisille.

– On täällä järjestetty myös neli- ja viisikymppisiä. Ei syntymäpäivien tarvitse olla pelkkää pönötystä.

SuperCornerin omat tapahtumat ovat nekin myös suosittuja.

– Riemupäiviä järjestetään nyt taas 9 ja 10 viikoilla parikin kappaletta ja myös Muksuaamuja on tulossa. Näillä Muksuaamuilla pyritään pienten lasten perheitä aamupuolelle iltapäivällä kun alle kouluikäiset jää helposti isompien varjoon. Niissä aikuinen ja lapsi pääsevät tänne yhteislipulla edullisemmin, Ikonen pohtii.