Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Pitäjäläisen KesäKimara täältä!

Tahkolla sijaitseva tislaamoravintola nousi Suomen kymmenen parhaan baarin joukkoon – Kuopioon menestystä myös after work -kisassa

Ruoka- ja ravintolamedia Toptaste on listannut Tahkon Hophaus-tislaamoravintolan Suomen kymmenen parhaimman baarin joukkoon. Toptaste kysyi asiasta lukijoiltaan ja julkaisi kymmenen suosikkibaaria torstaina.

Tahkon Hophaus löytyy listalta sijalta 10. Sitä luonnehditaan Tahkon omaksi luottomestaksi ja raikkaaksi after ski -paikaksi. Baarin erikoisuutena pidetään sen omaa tislaamoa.

Lukijat valitsivat Suomen parhaimmaksi baariksi Tampereen Tornihotellin 25. kerroksessa sijaitsevan Moro Sky Barin.

Aikaisemmin tammikuussa julkaistiin myös listaus lukijoiden valitsemista Suomen parhaista after work -paikoista. Kuopion keskustan Kauppakadulla sijaitseva Olutravintola ja viinibaari Malja sijoittui neljänneksi.

Maljan olutvalikoimaan kuuluu noin 180 erilaista pullo- tai tölkkiolutta ja 22 erilaista hanavaihtoehtoa ympäri maailmaa. Ravintolan yläkerrassa on viinibaari, jonka cocktaileissa maistuvat niin maailman makutrendit kuin savolaisuus.

Parhaimman after work -paikan tittelin vei tšekkiläinen ravintola Vltava, joka sijaitsee Elielinaukiolla Helsingin rautatieaseman kupeessa.