Hannu Pöyhönen on nyt Chef Rôtisseur

Tahkon keittiöpäällikölle myönnettiin kansainvälisesti arvostettu Chef Rôtisseur -arvonimi.

Ei ollut perherasitteita, kun aikoinaan vuonna 2003 yhteishaussa kokiksi hain. Kumpikaan vanhemmistani ei ole kokki, velmuilee Break Sokos Hotel Tahkon keittiöpäällikkö Hannu Pöyhönen asetellessaan uudenkarheaa Chef Rôtisseur -käätyä kaulaansa. Käädyn väri on oranssi. Se kertoo Kansainvälisen Chaîne de Rôtisseurs -järjestön ammattilaisjäsenyydestä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Pitäjäläisen sisällöt.

Tilaa 1 kk 1 €

Digitilauksen sisältö

  • Pitajalainen.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi