Hannu Pöyhönen on nyt Chef Rôtisseur
Tahkon keittiöpäällikölle myönnettiin kansainvälisesti arvostettu Chef Rôtisseur -arvonimi.
Ei ollut perherasitteita, kun aikoinaan vuonna 2003 yhteishaussa kokiksi hain. Kumpikaan vanhemmistani ei ole kokki, velmuilee Break Sokos Hotel Tahkon keittiöpäällikkö Hannu Pöyhönen asetellessaan uudenkarheaa Chef Rôtisseur -käätyä kaulaansa. Käädyn väri on oranssi. Se kertoo Kansainvälisen Chaîne de Rôtisseurs -järjestön ammattilaisjäsenyydestä.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Pitäjäläisen sisällöt.
Digitilauksen sisältö
- Pitajalainen.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu