Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Eduskuntavaalien vaalikone on nyt avattu, löydä oma ehdokkaasi!

Kesä saateltiin päätökseen

Venetsialaiset vetivät runsaasti väkeä Rautavaaran Venevalkamaan.

Tapahtumat

Venetsialaisia juhlistettiin Rautavaaralla jälleen perinteisin menoin. Tänä vuonna juhlien järjestämisestä virallinen vetovastuu oli Rautavaaran yrittäjät ry:llä, mutta käytännössä tilaisuus järjestettiin yhteistyössä monen eri toimijan kanssa.

– Rautavaaralla on noussut esiin puhetta siitä, että tänne tarvittaisiin oma kyläyhdistys ja tämä oli tavallaan nyt harjoittelutapahtuma sen suhteen, kertoo Rautavaaran kunnan kulttuuri- ja vapaa-aikakoordinaattori Inka Makkonen.

Tapahtuma saatiinkin aikaiseksi talkoilla ja Makkonen arvelee, että paikalla oli useita satoja henkiä.

– Myyjät ovat tietysti tärkeitä, samoin kuin ohjelmakin. Se on jännä miten niinkin pienestä ohjelmanumerosta kuin köydenveto voi tulla sellainen spektaakkeli, Makkonen naurahtaa.

Ainut ongelma Venevalkamassa järjestetyissä tapahtumissa on parkkialueen puuttuminen.

Vastuunjako sujui todella vaivatta.

– Palvelumuotoilutyöpajassa keskustellaan Venevalkaman ja Saarelan rannan kehittämisestä ja siellä varmasti keskustellaan siitäkin, Makkonen kertoi tiistaina.

Kokonaisuudessaan venetsialaiset olivat kuitenkin hyvin onnistuneet ja erityisen hyvillään koordinaattori on siitä, kuinka hyvin yhteistyö järjestäjien kesken sujui.

– Vastuunjako sujui todella vaivatta ja yhteistyö pelitti ihan älyttömän hyvin. Siitä todella isot kiitokset kaikille.