Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Pitäjäläisen KesäKimara täältä!

Keski-ikäinen mies katosi yllättäen – espoolaisyrityksen auto oli jätetty Savoon

Poliisi pyytää havaintoja yllättäen kadonneesta 47-vuotiaasta miehestä.

Poliisi alkoi etsiä kadonneeksi ilmoitettua miestä ja autoa viime viikonvaihteessa. Poliisi sai tiedon, että 47-vuotias mies oli kadonnut mukanaan espoolaisen yrityksen musta Mercedes-Benz-pakettiauto. Mies ilmoitettiin kadonneeksi viime lauantaina 31. lokakuuta.

Poliisi sai ilmeisesti teletietojen perusteella haarukoitua, että kadonnut auto voi olla Varpaisjärven alueella, sillä poliisi pyysi autosta havaintoja siltä alueelta.

Poliisi löysikin sivullisen vinkin perusteella auton pysäköitynä Karjalainen-järven vieressä olevalle pysäköintilevikkeelle. Auto löytyi viime maanantaina.

Pysäköintipaikka on levike 577-tien varressa eikä sillä ole mitään palveluja. Järvi ja sen viereinen pysäköintilevike sijaitsee Varpaisjärven keskustan ja Nilsiän Reittiön–Tahkon alueen välissä.

Vaikka poliisi löysi auton, miestä ei löytynyt samasta paikasta. Poliisi epäilee miehen lähteneen autolta jalkaisin läheiseen maastoon joko Karjalainen-järven puolelle tai tien toiselle puolelle Valkeinen-järven suuntaan.

Puhelimen paikantamisesta ei ole enää apua, sillä poliisin tietojen mukaan miehen puhelin on sammunut jo aiemmin tällä viikolla.

Kadonnut mies on pääkaupunkiseudulta eikä hänellä tiedetä olleen yhteyttä Varpaisjärvelle. Hän puhuu suomea murtaen ja osaa puhua englantia.

Kadonnut mies on 180 senttiä pitkä, normaalipainoinen ja hänellä on siniset silmät. Miehellä oli kadotessaan yllään todennäköisesti Anar Muorra -merkkinen ulkoilutakki tai samannäköinen vaellustakki, joka on väriltään kaksivärinen eli siinä on siniharmaata sekä vaaleampana että tummempana sävynä.

Poliisi on etsinyt auton löytymispaikan lähiympäristön poliisikoiran kanssa kertaalleen, mutta miestä ei ole toistaiseksi löydetty.

Poliisi toivoo Varpaisjärven–Nilsiän alueelta havaintoja, onko kadonnutta miestä nähty viikon aikana jossakin. Pienetkin havainnot voivat auttaa asiassa.

Poliisi pyytää ilmoittamaan havainnoista poliisin vihjesähköpostiin vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi tai vihjepuhelimeen 0295 415 232.

Poliisi ei epäile tässä vaiheessa asiaan liittyvän rikosta, vaan tutkii tapausta kadonneen etsintänä.