keskiviikko 5.8.2020 Salme, Sanelma

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Nilsiä jää 18.4. Postin pakettiautomaatin varaan. Matkahuollon palvelut siirtyvät K-Rautaan.

Nilsiäläisten postipalvelut kutistuvat pakettiautomaatteihin 18.4. alkaen.

Nilsiäläiset joutuvat hakemaan postipalvelut naapurikunnista 18. huhtikuuta alkaen. Kaikki postipalvelut Nilsiästä lakkaavat, ja paikkakunnalle jää ainoastaan pakettiautomaatti.
Postin aluepäällikkö Risto Muhonen kertoo, että S-marketin pakettiautomaatti vastaa noin puolta siitä kapasiteetista, jota nykyiset pakettimäärät vaativat. Siksi Nilsiään tulee myös toinen pakettiautomaatti.
– Artomarkettiin tulee pakettiautomaatti huhtikuun loppupuolella, asennus alkaa 20.4. Yhdessä näiden pakettiautomaattien kapasiteetti on jopa hieman enemmän kuin nykyinen pakettimäärä edellyttäisi, sanoo Muhonen.

Muutos ei vaikuta asukkaiden postiosoitteisiin eikä postinjakeluun. Nilsiässä posti on toiminut ravintola Pisan yhteydessä. Yrittäjä Ulla Hytönen kertoo, että he lopettavat yritystoiminnan 17.4.

Myös matkahuolto toimii Pisan yhteydessä 17.4. asti. Sen toiminta jatkuu 20.4. alkaen K-Raudan tiloissa.
Matkahuollon yhteyspäällikkö Tuomo Tunturi kertoo, että Nilsiästä kartoitettiin eri vaihtoehtoja Matkahuollon toimipisteeksi. K-Rauta erottui joukosta hyvien tilojensa takia.
– K-Raudassa on hyvät tilat pakettisäilytykseen ja luovuttamiseen. Pakettiliikenne tapahtuu rakennuksen takapuolelta, mutta asiakkaat tuovat ja noutavat paketit K-Raudan kassalta.

Lue lisää 8.4. Pitäjäläisestä

Jätä kommentti

*