maanantai 12.7.2020 Hermanni, Herkko, Herman

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Näköislehti uudistuu. Kun uuden mobiilisovelluksen on ladannut, näköislehteen pääsee kirjautumaan entisillä tunnuksillaan.

Pitäjäläisen näköislehden lukijat saivat uudistuneen tuotteen viime tiistaina. Uusi näköislehti on luettavissa Pitäjäläisen verkkopalvelussa sekä erikseen ladattavan sovelluksen kautta.
Savon Media Oy:n kuluttajamyynnin johtajan Carita Laakkosen mukaan uudistuksessa on tavoitteena entistä parempi asiakaskokemus.
– Näköislehden käyttö sekä selaimen että sovelluksen kautta on jatkossa entistäkin mukavampaa, nopeampaa ja helpompaa, kiteyttää Laakkonen.
Pitäjäläisen päätoimittajan Minna-Liisa Mathaltin mukaan digituotteiden käyttö on lisääntynyt poikkeusaikana.
– Poikkeusaika on tarkoittanut digiloikkaa monelle paikallislehden lukijalle. On hyvä, että sähköiset tuotteemme kehittyvät ja saamme entistäkin käyttäjäystävällisemmän näköislehden, Mathalt toteaa.
– Jos paperilehden tilaaja ei ole vielä ottanut digituotteita käyttöön, nyt se kannattaa tehdä.
Kirjautumisessa tarvitaan mediatunnusta. Jos sellaista ei ole, sen voi luoda osoitteessa www.pitajalainen.fi/mediatunnus.
Uudet tuotteet edellyttävät, että sovelluksen kautta näköislehteä lukevien tilaajien on ladattava mobiililaitteelleen (älypuhelin, tablet) Joroisten Lehden uusi näköislehtisovellus. Samalla käytöstä poistuu Lehtilaari-sovellus, jonka kautta digilehteä on voinut lukea aiemmin.
– Verkkopalvelun kautta luettava lehti on tarkoitettu ensisijaisesti pöytätietokonetta tai kannettavaa tietokonetta käyttäville. Sovellus toimii puolestaan älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, sanoo Savon Media Oy:n digipäällikkö Jussi Murtasaari.
Sovellus on ladattavissa Applen laitteille (iPhone ja iPad) Applen sovelluskaupasta ja Android-laitteille Google Play -sovelluskaupasta.
Uusi näköislehti löytyy sovelluskaupoista kirjoittamalla sen hakukenttään ”Pitäjäläinen”.
Kun sovelluksen on asentanut laitteelleen, näköislehteen kirjaudutaan samalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla, jolla näköislehteä on luettu aiemminkin.
Sovellus tarjoaa ensimmäisenä luettavaksi päivän lehden. Sen yhteydessä on myös arkisto, jonka avulla voi selata aiemmin ilmetyneitä lehtiä.
Sovellus voi myös lähettää käyttäjille ilmoituksia, esimerkiksi tiedon tuoreimman lehden ilmestymisestä. Käyttäjä voi ensimmäisellä kirjautumiskerralla määrittää, haluaako ilmoituksia uutisista vai ei.
Uusi näköislehti on toteutettu yhdessä suomalaisen Richie Oy:n kanssa.

Jätä kommentti

*