maanantai 12.7.2020 Hermanni, Herkko, Herman

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Melissa Korkman tähtäsi Nilsiän alppilukion kautta olympiamitalistiksi, kunnes sairastuminen pisti suunnitelmat uusiksi.

Melissa Korkman julkaisee ensimmäisen oman kappaleensa perjantaina 5.6.

Nilsiän alppilukion tuoreen ylioppilaan, Melissa Korkmanin valmistuminen ei poikkeusolojen keskellä ollut se kaikkein tavallisin, kuten ei myöskään hänen tiensä ylioppilaaksi. Korkman perheineen muutti Nilsiään alppilukiota varten, mutta nyt valmistuttuaan hän haaveileekin monien mutkien jälkeen artistin urasta alppihiihdon sijaan.
Kirkkonummelta kilpauransa aloittanut Korkman on ollut suksilla kaksivuotiaasta saakka. Alpinistin ura ja haaveet olympiamitalista jäivät kuitenkin sivuosaan vuonna 2016 sattuneen keuhkon rikkoontumisen takia. Korkmanin mukaan tarkkaa syytä keuhko-ongelmiin ei tiedetä, mutta laskettelurinteessä sattuneilla kaatumisilla epäillään olevan osuutta asiaan.
– Sairaalassa minulta poistettiin keuhkon kärki ja hengittämään täytyi opetella uudestaan. Aina ei tiennyt, että selviääkö tästä edes elossa, Korkman kuvailee vuoden mittaista kuntoutumisjaksoa edeltäneitä operaatioitaan.

Nyt ennalleen toipunut Korkman kertoo, että sairaalassa maatessaan laulujen sanoitukset alkoivat tulla hänen päähänsä ensimmäistä kertaa.
– Löysin silloin itsestäni uuden puolen sieltä urheilun alta, ja lopulta musiikki alkoi mennä ohituskaistalle. Vuonna 2019 päätin sitten ryhtyä artistiksi, Korkman kertoo.

Tänään debyyttinsä Pliis seuraa mua julkaiseva Korkman kokee, että keuhko-ongelmien aiheuttamasta turhautumisen tunteesta huolimatta hänen elämänsä oli tarkoitus mennä näin.
– Kyllä tämä oli tarkoitettu, vaikka se ärsytti, että keuhko-ongelmille ei löydetty syytä, Korkman toteaa.

Lue lisää 4.6. Pitäjäläisestä!

Jätä kommentti

*