keskiviikko 20.3.2019 Aki, Kim, Joakim, Jaakkima

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Kirje tasavallan presidentiltä

Tarja Lahtinen, Soile Wallius, Teija Kotisaari esittelivät Pisan palvelukodin tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä saamaa kirjettä.

Siiri Tarvainen & Veli-Matti Sormunen

Pisan palvelukoti sai tasavallan presidentti Sauli Niinistöltä kirjeen helmikuussa. Kirjeessä Niinistö kiittää lämpimästi Pisan itsenäisyyspäivän juhlasta otetusta valokuvasta, josta välittyy juhlava tunnelma sekä vauvalle lähetetyistä hienoista töppösistä.
Presidentti myös toivottaa Pisan palvelukodin asukkaille ja henkilökunnalle hyvää kevättalvea.

Pisan palvelukoti järjesti asukkaidensa kanssa loppuvuonna perinteiset itsenäisyyspäivänjuhlat. Tilaisuus oli todella komea tapahtuma mitaleineen, kukkanauhoineen ja punaisine mattoineen.
Kaikilla asukkailla ja ohjaajilla oli myös parhaimmat juhlavaatteet päällä ja juhlaan juotiin hienot alkumaljat, minkä jälkeen oli presidenttiparin kättely. Juhlaan pääsi myös palvelukodin oma Lennu-koira.
Tästä juhlasta Pisan palvelukoti lähetti tasavallan presidentille kirjeen, jonka mukana oli valokuvaterveiset juhlasta ja presidentin vauvalle sinivalkoiset Suomi-neuletossut.
– Juhla oli vuoden kohokohta, palvelukodin johtaja Soile Wallius kertoi.
Ystävänpäivänä Pisan palvelukoti kutsui vieraakseen Kihmulan palvelukodin väkeä juhlimaan. Juhlassa esiintymässä oli Misse-kissa, joka lauluin ja tarinoin loi mukavan tunnelman.
Esiintymisen mahdollisti paikallisen Kehitysvammaisten tukiyhdistyksen myöntämä rahallinen apu.

Katso video, kun Soile Wallius lukee presidentin kirjeen.

Jätä kommentti

*