sunnuntai 29.3.2020 Jouni, Joni, Joonas, Joona, Jonne, Jonni

Sanoja Sinulle vuodesta 1976

Kerro, millaista Pitäjäläistä sinä haluaisit lukea – voit voittaa palkinnon!

Pitäjäläisen toimituksessa on parhaillaan käynnissä lehden sisältöjen suunnittelu. Tähän pyydämme apua ja näkemyksiä teiltä, lukijamme ja ilmoittaja-asiakkaamme.
Toivomme toimitukselle palautteita, vinkkejä ja ideoita lehden sisällön kehittämiseen. Voit lähettää ideoita esimerkiksi uusista juttusarjoista, mielenkiintoisista haastateltavista ja juttukonsepteista toimitukseen.
Vinkkejä hyödynnetään Pitäjäläisen sisällön kehittämisessä.

Kehitysideoita Pitäjäläiselle

Kommentit

 • Unto Murto

  Voe, voe. Miksi Hyvinvointilautakunta teki kokouksessa 30.1.2020 §: 5 LAITTOMAN PÄÄTÖKSEN?

  Voimassa oleva HallintoLaki § 28 säätää henkilön Esteellisyyden päätöksentekoprosessissa: valmistelu, päätös ja täytäntöönpano.

  Kyllä tämä jääviys/esteellisyys koskee myös Rautavaaran kunnan viranhaltijoita/ työntekijöitä ja luottamushenkilöitä. Erityisesti kunnanhallituksen ja kaikkien lautakuntien esittelijöitä ja sihteereitä. Kuntalain mukaan lautakunnan esittelijällä on ankara vastuu.

  Halintojohtajan jääviys/esteellisyys on päivän selvä asia Hallintolain pykälän 28 perusteella: hallintojohtaja on Intressijäävi ja Osallisuusjäävi. Hallintojohtajan omia tehtäviä siirretään uudelle kunnan viranhaltijalle Kulttuuri- ja vapaa-aikapäällikölle. Kyseessä on siis uusi VIRKA.

  Hallintojohtaja on jäävi/esteellinen: HallintoL § 28/ Intressijäävi ja Osallisuusjäävi. Kaiken lisäksi hän vielä esitteli viran täyttämisen hyvinvointilautakunnan kokouksessa 30.1.2020 §:ssä 5.
  Tämän voit itsekin todeta Suomen Kuntaliiton Jääviydestä-palvelusta.
  Katso:
  https://www.kuntaliitto.fi/laki/kunnan-paatoksenteko/esteellisyys/kysy-jaaviydesta-palvelu

Jätä kommentti

*